Mai mulți copaci din Parcul Central din Cluj au căzut la pământ, de la greutatea fanilor Untold cazați acolo

Neavând un loc de cazare asigurat, unii participanți la Untold au decis să se urce în copacii din Parcul Central clujean. Cum însă ideea asta le-a venit la foarte mulți, a fost doar o chestiune de ore până la primele accidente: sub greutatea fanilor Untold, mai mulți copaci au cedat în această dimineață și au căzut la pământ.

Din diverse motive, o mare parte din cei aflați în copaci nici măcar nu au realizat ce s-a întmplat. ”Eu am visat că pluteam lin spre pământ, înconjurat de îngeri”, a povestit unul dintre cei cazați în copac. ”De fapt zburam mai mulți oameni, organizați ca într-un stol”, l-a corectat însă un altul. Important e că, aparent, niciunul din cei cazați în copac nu s-a lăsat învins de căderea la pâmânt, buna lor dispoziție fiind în continuare intactă.

Și cum o dramă nu vine niciodată singură, acum s-au trezit printre cei fără un loc de dormit și hipsterii veniți cu hamace. ”Numărul copacilor de care să ne legăm hamacul a scăzut dramatic. S-a ajuns în situația în care punem hamacele pe trei-patru nivele, altfel nu avem nicio șansă să ni le instalăm”, a povestit un astfel de sinistrat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 august 2018 11:41
Citește mai mult despre: Untold

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult