Sunteţi nostalgici degeaba! O delegaţie de parlamentari, baroni şi alţi baştani au vizitat recent deschisa vilă a lui Nicolae Ceauşescu din Primăverii şi aproape au izbucnit în plâns când au văzut în ce sărăcie trăia fostul dictator. Când au intrat în curte, demnitarii au crezut că vila e de fapt ghereta portarului! Nu puteau să creadă că fostul şef de stat putea locui într-o vilă atât de mică.videanu_vila_ceausescu_primaverii.jpg

"Uitaţi, robineţi din aur. Nu platină, cum am eu la casa aia, mă rog, nu e a mea, e a unui văr. Şi n-am văzut diamante nicăieri. Păi eu am diamante şi pe suportul de hârtie igienică. Oare primea oaspeţi străini aici? De-aia ne-am făcut noi de râs în UE", spune Adrian Năstase, unul din vizitatori care locuieşte într-un domeniu imens la Cornu, făcut din bani furaţi.

Adriean Videanu a fost stupefiat: “Doar 80 de camere? Faceţi mişto de mine? Ok, aici trăiau servitorii. Nea Nicu şi Elena unde stăteau de fapt? Că nu cred că stăteau în sărăcia asta. O singură piscină? Vai de capul meu!", ar fi declarat Videanu.

Scris de Ionut | Tuesday, 15.03.2016 12:33 Monden

National Cinematografic