Mai mulţi demnitari, în vizită la vila lui Ceauşescu: Incredibil în ce sărăcie trăia!

Sunteţi nostalgici degeaba! O delegaţie de parlamentari, baroni şi alţi baştani au vizitat recent deschisa vilă a lui Nicolae Ceauşescu din Primăverii şi aproape au izbucnit în plâns când au văzut în ce sărăcie trăia fostul dictator. Când au intrat în curte, demnitarii au crezut că vila e de fapt ghereta portarului! Nu puteau să creadă că fostul şef de stat putea locui într-o vilă atât de mică.

„Uitaţi, robineţi din aur. Nu platină, cum am eu la casa aia, mă rog, nu e a mea, e a unui văr. Şi n-am văzut diamante nicăieri. Păi eu am diamante şi pe suportul de hârtie igienică. Oare primea oaspeţi străini aici? De-aia ne-am făcut noi de râs în UE”, spune Adrian Năstase, unul din vizitatori care locuieşte într-un domeniu imens la Cornu, făcut din bani furaţi.

Adriean Videanu a fost stupefiat: “Doar 80 de camere? Faceţi mişto de mine? Ok, aici trăiau servitorii. Nea Nicu şi Elena unde stăteau de fapt? Că nu cred că stăteau în sărăcia asta. O singură piscină? Vai de capul meu!”, ar fi declarat Videanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
15 martie 2016 13:03

Alte articole

Vezi mai mult