Mai mulți jurnaliști Antena 3, prinși de polițiști în timp ce înțepau o conductă ca să fure c*cat

Foame mare la Antene! Pentru că nu le mai ajunge căcatul pe care-l mănâncă zilnic, mai multe vedete Antena 3 s-au constituit într-un grup criminal organizat, cu scopul de a sustrage cât mai mult căcat din conducte subterane. Din păcate pentru ei, au fost prinși de polițiști exact când încercau să înțepe o conductă cu căcat.

”Au acționat în haită, efectiv s-au năpustit asupra conductei cu – mă scuzați – căcat”, a povestit polițistul care i-a prins în flagrant. ”Mircea Badea avea asupra lui două canistre imense, în care începuse să sustragă căcatul. Mihai Gâdea, în schimb, era cu gura pe țeavă, sorbea căcatul direct din conductă. I-am prins în fapt, n-au mai avut cum nega fapta!”

Adrian Ursu, Oana Stancu, Mugur Ciuvică și ceilalți anteniști s-au repliat rapid când au văzut polițiștii, susținând că se află întâmplător în zonă, că ei doar se plimbă. ”Ei nu își dădeau seama că erau toți mânjiți cu căcat la gură”, a povestit polițistul. ”Era foarte distractiv să-i vezi cum se jură că n-au mâncat căcat, iar ei erau plini de căcat la gură.”

Scris de Calin
24 februarie 2016 12:02
Citește mai mult despre: antena3 gadea Mircea Badea

Alte articole

Vezi mai mult