Mai mulţi pensionari trecuţi pe caiet la un chioşc au intrat în insolvenţă

Câţiva pensionari care strânseseră arierate frumuşele pe caiet la un chioşc bucureştean au declarat ieri că sunt nevoiţi să intre în insolvenţă, fiindu-le imposibil să-şi achite datoriile.

„Am declarat insolvenţa şi aşteptăm să fim lichidaţi, pentru a se acoperi datoriile la chioşc. Să vedem ce-o să ne ia”, susţine optimist Petrică, unul din pensionarii aflaţi în insolvenţă.

Potrivit declaraţiilor pensionarilor, aceştia se bazează pe faptul că nu au niciun fel de bunuri trecute pe numele lor, iar executorii judecătoreşti nu vor avea ce să le facă.

Patroana chioşcului care le-a dat pensionarilor marfă pe datorie susţine însă că pensionarii nu sunt la prima mânărie de acest tip şi că lucrează mână în mână cu autorităţile statului.

„Ei se prevalează de nişte chichiţe legislative, nişte portiţe pe care scapă şi nu achită datoriile la chioşcuri”, susţine Maria F, patroana chioşcului devalizat de pensionari. Aceasta declară că pensionarii i-au luat aproape toată marfa din stoc, promiţând că plătesc la pensie, dar şi-a dat seama că pensionarii o duc cu vorba.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
5 decembrie 2012 19:12

Alte articole

Vezi mai mult