Mai nou, Bănică jr. se crede Jimi Hendrix: „O băteam pe Andreea Marin cu chitara, până se rupea”

Chiar dacă a divorţat de Andreea Marin, Ştefan Bănică jr. s-a ales cu ceva important de pe urma anilor petrecuţi alături de „zână”: şansa de a nu mai fi confundat cu Elvis Presley. Bănică jr. le-a cerut jurnaliştilor ca de acum încolo să-l compare cu Jimi Hendrix, pe motiv că ar fi rupt zeci de chitări în timp ce o bătea pe Andreea Marin.

„Jimi Hendrix e copil mic pe lângă mine”, s-a lăudat Bănică jr. „E mult mai uşor să rupi chitara de podea, cum făcea el. Ca să o rupi în timp ce baţi o femeie, deja e artă. Recunosc, nu mi-a ieşit din prima, la început o băteam pe Andreea şi 10 minute cu chitara fără ca aceasta să se rupă, dar cu timpul am devenit din ce în ce mai bun.”

Ştefan Bănică jr. este atât de încântat de performanţa la care a ajuns încât se gândeşte serios să rupă chitările în timp ce bate femei şi în cadrul concertelor de Crăciun pe care le va începe în scurt timp. „Voi scoate bilete la suprapreţ, pentru soţii care îşi urăsc partenerele de viaţă. Cine plăteşte îşi va putea admira nevasta în timp ce o bat cu chitara pe scenă, în uralele mulţimii”, a promis Bănică jr.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
19 septembrie 2013 10:09

Alte articole

Vezi mai mult