Mai tare decât centura de castitate! Iată puloverul care garantează virginitate pe viață

Centura de castitate a fost efectiv umilită în cel mai recent test de eficiență în păstrarea virginității. Un pulover albastru cu cerbi și fulgi de zăpadă a fost vedeta testului, dovedind o eficiență în păstrarea virginității la care o centură de castitate nici măcar nu poate visa.

„Acest pulover garantează virginitate pe viață, este de-a dreptul infailibil“, au exclamat uluiți, dar totodată impresionații, membrii comisiei de testare. „Puterea lui de a alunga și ține deoparte femeile pare din altă lume. Este ca și cum acest pulover ar avea mâini invizibile cu care prinde și trântește la pământ orice femeie care îndrăznește să se apropie de el.“

În mod uluitor, puloverul are eficiență în alungarea femeilor nu doar atunci când este purtat. E suficient ca un bărbat să-l îmbrace pentru doar câteva secunde și „virginitate pe viață“ scrie pe el! Chiar dacă puloverul este îndepărtat fizic, spiritul lui rămâne cumva atașat de bărbatul care l-a purtat și-l păzește cu eficiență maximă de pericolul feminin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 ianuarie 2023 07:33
Citește mai mult despre: virginitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult