Malpraxis! Sute de caracaleni acuză că li s-a făcut a doua doză înainte de prima

Ample proteste, cu peste 13 sau chiar 17 participanți, au loc în municipiul Caracal. Autoritățile sanitare locale sunt acuzate de grave nereguli în procesul de vaccinare, anume că au injectat multe persoane cu a doua doză, deși nici n-o făcuseră încă pe prima. Convinși că e un act premeditat, caracalenii se tem de ce-i mai rău pentru organismul lor.

„Eu mi-am dat seama decât când am ajuns acasă și mi-a zis o vecină. Că-n piață, unde m-am vaccinat, mai îți fuge ochii la o gogonea, un păstârnac, nu m-am uitat atent a câta doză-mi face. E clar, ăștia vrea să reducă populația Caracalelui, se știe c-abia dup-a doua doză poate ei să deie drumu’ la genocid în masă, de-asta n-a mai avut răbdare să ni le facă pe rând”, se plânge Aurica Zbânț, localnică.

Deloc surprinzător – căci sunt din același oraș – asistentele și medicii nu dezmint acuzele, ci pun greșeala pe seama oboselii și a depozitării deficitare: „Colega care a adus vaccinurile din spate s-a zăpăcit, în loc de prima cutie din stânga, cum erau așezate, a luat-o pe prima din dreapta, deci aia care conținea doar doza doi. Asta e, am rechemat în centru păgubiții, le extragem vaccinul greșit și le injectăm doza corectă, prima”, asigură corpul medical caracalean.

Nemulțumiți apar și printre cei vaccinați corect cu prima doză, convinși că nu vor mai avea de unde s-o facă pe-a doua, de vreme ce aceasta le-a fost deja injectată altora. „Zice ei c-o scoate-napoi, da’ io-s nebun să mă vaccinez dup-aia cu o doză deja folosită?! Cine știe pe unde-a umblat p’in corpu-ăluia, mă mai trezesc că iau vreun autism sau mai știu eu ce”, spune și Caliop Țucu, decis să nu plece din stradă până nu se face dreptate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Harald
20 noiembrie 2021 12:44
Citește mai mult despre: caracal vaccin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult