Avem cu ce ne mândri! Un explorator român a atins un nou record, după ce a reușit să facă înconjurul Bucureștiului în numai 40 de zile. Recordul său va fi omologat în curând în Guinness Book.

ocolulcapitaleiin40dezile.jpg

„Nu a fost deloc ușor. Mi-a luat o săptămână doar să ies din Militari, apoi am dat de niște băștinași și vreo 3 zile am crezut că m-am rătăcit și am ieșit din București. Ceea ce era adevărat, ajunsesem în Drumul Taberei. Când am scăpat de acolo, am simțit nevoia să mă odihnesc, așa că am petrecut toată noaptea în Pantelimon. După 40 de zile, sunt extenuat. Din păcate, acum trebuie să mă întorc acasă în Militari”, spune bărbatul.

Bucureșteanul este pus pe bătut recorduri și nu se va opri aici. „Mai am câteva obiective de atins: să-mi țin respirația timp de 8 minute într-un taxi, să mă hrănesc o săptămână doar cu mâncare din Centrul Vechi și să stau 3 ore sub dușul cu apă rece”, a declarat acesta.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Luchian | Monday, 16.12.2019 14:55 Monden

National Cinematografic