Maneaua chiar a funcţionat! Nicolae Guţă l-a depăşit pe Dragnea în sondaje

Lovitură de geniu în politică. Maneaua electorală interpretată de Nicolae Guţă l-a propulsat pe haiosul cântăreţ pe primul loc în topul opţiunilor electorale ale pesediştilor. Guţă e preferat acum de 85% din votanţii PSD, Dragnea fiind undeva la coada plutonului, cu sub 10%.

“Prefer să votez un manelist care se pricepe la ceva decât să votez un porcar din Teleorman, care îşi pune nulităţile prin toate posturile din ţara asta”, explică un primar pesedist. Pesediştii îl apreciază pe Guţă pentru că are dinţii mai buni decât Dragnea şi mai ales pentru că tot ce-a adunat a fost din muncă şi talent, nu din manevre şi parvenitism.

„Dragnea nici ca manelist nu e bun. Deşi se laudă că are mulţi duşmani, sau că aruncă cu banii, vorbeşte permanent de valoarea României şi dă pensii fără număr, cei care îl ascultă sunt tot mai săraci”, spune un alt pesedist.

Membrii PSD spun că dacă mai scoate Guţă o manea electorală probabil va fi candidatul PSD la preşedinţie în toamnă, spulberând speranţele porcarului.

Scris de TNR
13 mai 2019 19:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult