Manelele au detronat bormaşina în topul celor mai enervante sunete produse de om

Un studiu recent a scos la iveală că „vecinul cu bormaşină” nu e nici pe departe cel mai odios personaj printre români, cum se credea până acum. Dacă până la un punct un astfel de vecin poate fi tolerat, nu acelaşi lucru se poate spune despre manelişti, ale căror sunete nu sunt tolerate nici măcar preţ de câteva miimi de secundă.

Astfel, la întrebarea „Preferaţi un vecin cu bormaşină sau unul care ascultă manele?”, aproape 90% dintre români au răspuns că preferă sunetul de bormaşină. „Să auzi manele e ca şi cum cineva ar da găuri cu bormaşina direct în capul tău”, şi-a justificat răspunsul unul dintre participanţii la sondaj. „Sunetul de bormaşină e angelic pe lângă manea.”

Într-o încercare disperată de a stârpi poluarea fonică cu manele, la Parlament a fost depus un proiect de lege care îţi dă dreptul să pedepseşti, perfect acoperit legal, vecinul care ascultă astfel de sunete odioase. Pedeapsa ar urma să fie dată în funcţie de volumul la care sunt ascultate manelele, începând cu a-i distruge tabloul electric şi mergând până la aruncarea manelistului de pe balcon.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
15 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult