Maneliștii se dezic de Adi Minune, după ce marele artist a acceptat să urce pe aceeași scenă cu trupa Iris

Nemulțumire în sânul comunității manelare din România după ce un important reprezentant al acestei arte, Adrian Minune, s-a făcut de băcănie cântând pe aceeași scenă cu trupa muzicală Iris. Proteste ale maneliștilor au avut loc în mai multe orașe din țară dar și în Capitală. 

„Eu am crezut tot timpul, eronat se pare, că Adi Minune se adresează unei elite muzicale care poate aprecia subtilități fonice pe care nu le poate percepe orice cimpanzeu. Păi cum să cânți în același loc cu primitivii de la Iris? Ce josnicie mai urmează, să facă un duet cu Carla’s Dreams?”, a comentat un manelist revoltat. 

Protestele maneliștilor sunt extrem de violente. În Drăgășani mai mulți fani ai acestui gen muzical și-au dat foc la treninguri în semn de protest scandând „Unitate! Unitate!”, „Afară cu impostorii din muzică” și „De vei pleca”. Adrian Minune și-a cerut scuze fanilor într-o postare pe pagina personală de Facebook dar demersul artistului nu a fost întâmpina cu căldură. „E prea târziu, ești mânjit”, i-au replicat aceștia.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

25 mai 2017 18:34
Citește mai mult despre: adi minune iris

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult