MApN va construi buncăre pentru ca populaţia să se adăpostească de colindele lui Hruşcă

Specialiştii MApN au intrat în alertă, după ce au fost avertizaţi de omologii canadieni că Ştefan Hruşcă urmează să lanseze o nouă serie de concerte de colinde asupra României. Mai exact, începând cu luna decembrie, românii vor fi supuşi unui atac nemilos din partea rezidentului canadian.

“Avem semnale clare că se pregătesc o serie de concerte în care Ştefan Hruşcă va cânta colinde. Din informaţiile de până acum, se pare că vor fi aceleaşi colinde ca în anii trecuţi. Chiar dacă timpul este scurt, până la data primului concert sperăm să oferim populaţiei sute de buncăre în care să se adăpostească pe perioada concertelor”, ne-a declarat, sub protecţia anonimatului, un important general din MApN.

Mai grav este însă faptul că Hruşcă are pusă la punct o reţea bine organizată prin care colindele sale vor ajunge la urechile populaţiei în cele mai neaşteptate locuri şi momente: posturi radio, televiziuni, sonerii de telefoane mobile, mall-uri. “Nicăieri nu eşti în siguranţă. Tocmai de aceea, recomandăm populaţiei să pregătească provizii, pentru că e posibil să-şi petreacă în buncăre toată luna decembrie”, a avertizat generalul MApN.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 noiembrie 2011 12:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult