Nu doar COVID le dă bătăi de cap medicilor de la Balş, ci şi poluarea fonică! Zeci de pacienţi dintr-un salon de boli infecţioase s-au molipsit, cel mai probabil, de la Marcel Pavel, iar acum cântă neîncetat, făcându-le viaţa un calvar atât angajaţilor spitalului, cât şi celorlalţi bolnavi şi aparţinătorilor.

marcelpavelinternat.jpg

"Coronavirusul e mic copil faţă de ce avem aici", se plânge dr. Decebal Popescu, medic infecţionist. "Pe lângă combinezoane, măşti, mănuşi, botoşi şi snorkeluri, trebuie să umblăm cu dopuri de urechi, altfel am încurcat-o. Chiar ieri s-a îmbolnăvit o infirmieră de pe etajul nostru. Înainte nu cânta nici în duş, dar acum? De 20 de ore încoace urlă porcăria aia cu 'Frumoasa mea'."

"Sincer, nu-mi dau seama dacă e muzică sau pur şi simplu bieţii oameni rag de durere, dar orice ar fi, se ia de la Marcel Pavel şi e extrem de contagios. Eu nu calc în salonul ăla", adaugă Eugenia Cocean, asistentă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 22.06.2020 17:50 Monden

National Cinematografic