Sezonul murăturilor se lasă cu scandal în fiecare an! Penisul lui Terente, probabil cea mai celebră murătură din România, este din nou în centrul unei dezbateri aprinse între gospodine.

terente_otet_saramura.jpg
Unele susţin că penisul e pus în oţet, cu puţin zahăr, frunză de ţelină şi mărar, în timp ce o altă tabără e convinsă că e pus la saramură, cu morcovi şi sferturi de gogonea.

"E clar că e în oţet. Dacă era în saramură, cineva trebuia să deschidă periodic butoiul, să sufle în penisul lui Terente", spune Viorica, expertă în murături.

"În oţet se pun castraveciorii ăia mici-mici. Când ai unul de-ăsta de un cot, îl bagi la saramură, să se pătrundă bine", o contrazice Vasilica, şi mai expertă în murături.

"Din păcate, chiar nu putem clarifica situaţia. Dacă-l deschidem, trebuie să-l mâncăm în 24 de ore sau se strică. Şi pe urmă ce le mai arătăm generaţiilor viitoare?", spune Decebal Popescu, îngrijitor la Institutul de Medicină Legală.

Scris de Vasile | Sunday, 22.09.2019 09:08 Monden

National Cinematografic