Maria Grapini a câștigat procesul cu Dex și acum trebuie să scriem toți ca ea

Predecent istorc stabilit azi de că-tre tribunal București. Maria Grapini a câtșigat procesul cu DECS și românii trebue să scrie de acum în colo ecsact ca ea. Judecătorii au consederat că limba este u-n organism viu și că regulile de scrierere trebue adaptate la noile vremeuri.

Maria Grapini spune că dechizia de azi este una istorică, dar corectă. E conștientă însă că greu acum începe, pentru că nu oricine poate îmvăța să scrie atât de corec gratatical ca și ea însuși. Ea a propus să se infințească un nou organism, care să verifiche tot ce scrie românii pe inetrnet și să de-a amendă la cei care nu scriue ca ea.

Maria Grapini sa oferit să refacă ea personal tot manaulul de gramtică a limbi-i române, lăudndu-se că îl va reface la standarde sale decât în douo luni. A cerut însă să fie scimbate și manuale care conține texte literale, că și alea texte trebuie crectate, să fie în acord cu gramatica de Maria Grapini. Tot lumea îi urează suces lui Maria Grapini, deci șanse să reușească este foarte mari.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
26 noiembrie 2021 15:03
Citește mai mult despre: Maria Grapini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult