Maria Grapini e de fapt un bărbat, Marian, care și-a scris numele greșit

Maria Grapini, celebra victimă a literelor și punctuației, se pare că nu este cine credem noi că este. Un consilier al europarlamentarului român s-a scăpat într-o declarație recentă și a recunoscut că Maria Grapini este de fapt un bărbat pe care-l cheamă Marian, dar care și-a scris numele greșit și de atunci a rămas Maria.

Se pare că Marian a considerat că lumea va fi mai înțelegătoare cu el dacă îl crede femeie. „Și-a zis că, indiferent ce prostie face sau scrie ca femeie, lumea nu va fi la fel de agresivă ca cu un bărbat“, spune consilierul lui Marian Grapini. „O femeie va fi întotdeauna mult mai protejată decât un bărbat. Și a avut dreptate, că dacă rămânea bărbat sigur nu ajungea europarlamentar.“

Ce-i drept, vestea nu a venit chiar ca o mare surpriză pentru unii români. Printre ei, reputatul bărbat Decebal Popescu, care nu înțelege cum cineva a putut s-o considere femeie pe Maria Grapini. „Degeaba se îmbracă în ie și-și face poze în lanul de maci, că asta nu are cum să-i ascundă trăsăturile bărbătești. Maria Grapini e în aceeași măsură femeie în care e și Rareș Bogdan bărbat. Adică deloc“, spune Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 ianuarie 2022 10:07
Citește mai mult despre: Maria Grapini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult