Marian Godină, în carantină pentru două săptămâni. A luat râie de la alpaca

La fel ca mulți alți români, și Marian Godină a aflat că va fi nevoit să-și petreacă următoarele două săptămâni în carantină. Fiind însă un polițist excentric, el nu va sta izolat din cauza Covidului, ca alții, ci dintr-un motiv cu care niciun alt român nu se poate lăuda: a luat râie de la alpaca.

Marian Godină spune că va profita de perioada asta ca să scrie o carte, Amintiri din poliție. „Vreau să aștern pe hârtie incidentul cu pupăza care mă trezește în fiecare dimineață, indiferent dacă am sau nu intervenție cu mascații, dar și povestea cu interlopii pe care i-am alergat prin lanul de marijuana, de am culcat-o pe toată la pământ. Și câte și mai câte“, a promis polițistul.

Așa că Marian și-a mutat deja laptopul în poiată, acolo unde-și va petrece cele două săptămâni de izolare, și s-a apucat de scris. Din păcate pentru el îl are la dispoziție doar câteva ore pe zi, în restul timpului fiind folosit de alpaca Pablo, care consideră că e mai important să-și administreze pagina de Instagram decât să-și scrie Godină noua carte.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
14 ianuarie 2021 14:35
Citește mai mult despre: alpaca Marian Godină

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult