Deşi a ieşit din comă în spitalul de lux din Milano unde l-a dus tatăl lui milionar, Mario Iorgulescu încă nu e în stare optimă. Atât familia, cât şi medicii români care l-au tratat spun că Mario poate reintra oricând într-o comă profundă, mai ales în cazul în care e căutat de procurorii români. Mario poate rămâne în comă pe întreaga perioadă în care e căutat, revenindu-şi miraculos imediat după.mario-iorgulescu.jpg

“Evident în situaţia asta nu poate fi mutat şi sub nicio formă nu trebuie pus sub acuzare. Ar fi inuman din partea noastră. Nu mi se pare relevant că a ucis tatăl unor bieţi copii, important e să-i protejăm lui viaţa, că mai are mult de trăit”, spun procurorii, aflaţi la într-un teambuilding plătit de Gino Iorgulescu.

Procurorii spun că zvonurile că l-ar fi favorizat pe Mario Iorgulescu sunt nişte minciuni: “Nu am făcut nimic special pentru el. Am fi luat şpagă de la oricare alt cetăţean dispus să dea bani ca să scape de urmărirea penală. De exemplu, e adevărat că toată procuratura a donat sânge pentru Mario, dar dacă tata Gino a dat câte o sacoşă de bani la fiecare procuror, ce era să facem? Să fim mai proşti? Victima a dat ceva? Despre ce vorbim?”, au spus procurorii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Monday, 21.10.2019 13:54 Monden

National Cinematografic