Mario Iorgulescu poate reintra oricând în comă, dacă îl caută procurorii români!

Deşi a ieşit din comă în spitalul de lux din Milano unde l-a dus tatăl lui milionar, Mario Iorgulescu încă nu e în stare optimă. Atât familia, cât şi medicii români care l-au tratat spun că Mario poate reintra oricând într-o comă profundă, mai ales în cazul în care e căutat de procurorii români. Mario poate rămâne în comă pe întreaga perioadă în care e căutat, revenindu-şi miraculos imediat după.

“Evident în situaţia asta nu poate fi mutat şi sub nicio formă nu trebuie pus sub acuzare. Ar fi inuman din partea noastră. Nu mi se pare relevant că a ucis tatăl unor bieţi copii, important e să-i protejăm lui viaţa, că mai are mult de trăit”, spun procurorii, aflaţi la într-un teambuilding plătit de Gino Iorgulescu.

Procurorii spun că zvonurile că l-ar fi favorizat pe Mario Iorgulescu sunt nişte minciuni: “Nu am făcut nimic special pentru el. Am fi luat şpagă de la oricare alt cetăţean dispus să dea bani ca să scape de urmărirea penală. De exemplu, e adevărat că toată procuratura a donat sânge pentru Mario, dar dacă tata Gino a dat câte o sacoşă de bani la fiecare procuror, ce era să facem? Să fim mai proşti? Victima a dat ceva? Despre ce vorbim?”, au spus procurorii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 octombrie 2019 11:10
Citește mai mult despre: Mario

Alte articole

Vezi mai mult