Marketing inteligent. Publicul feminin, cucerit de un iaurt care conţine banane întregi

Iaurtul cu fructe a păşit într-o nouă eră! La scurt timp după ce a pus pe piaţă un lot defectuos, în care bananele au fost lăsate întregi, un producător de lactate din Tecuci a înregistrat vânzări record şi a decis să includă ineditul produs în oferta sa permanentă.

“Studiile noastre de piaţă arată că vânzările în rândul publicului feminin au crescut cu 174%. Nu ne putem explica de ce”, spune Onel Preda, director Lactecuci SA, amestecând cu banana în borcănaşul de iaurt.

“Genial! Absolut genial! De ce nu ne-am gândit noi la asta?”, a exclamat un reprezentant al unei fabrici concurente, introducând şi extrăgând ritmic banana în şi din recipientul acrişor.

Entuziasmul cumpărătoarelor a scăzut câteva zile mai târziu, după ce s-a dovedit că o bună parte dintre bananele folosite erau răscoapte şi, implicit, destul de moi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
24 martie 2017 18:14
Citește mai mult despre: banane fructe iaurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult