Mărturisire! Selly a renunțat la Facultatea de Litere după ce le-a învățat doar pe primele patru

Noi detalii neștiute ies la iveală despre una dintre figurile marcante ale influencerismului românesc. Din câte se pare, cunoscutul vlogger Selly a renunțat la Facultatea de Litere imediat după ce învățat primele patru litere din alfabet.

„A și B le-am învățat destul de repede, chiar mi se părea că voi trece super ușor prin facultate. Mi-a fost ușor și la C și D, că mi-au povestit ai mei despre CD-uri, niște chestii rotunde pe care se asculta muzică în urmă cu 40 de ani. Dar când am ajuns la E, am început să mă întreb ce fac cu viața mea, chiar am nevoie să știu toate literele? Apoi mi-a spus un coleg de trupă din 5Gang că alfabetul ar avea 31 de litere, și atunci am spus stop”, a mărturisit Selly.

Acesta a rămas, totuși, cu o părere de rău. „Am un mare regret. În primul rând că nu pot să pronunț acest cuvânt, în al doilea rând că nu am ajuns la litera R. Am avut mari complexe, m-am înscris și într-un grup de Rârâiți Anonimi, și sper în continuare că într-o zi voi reuși să pronunț această literă”, a adăugat vloggerul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Luchian
27 mai 2024 08:10
Citește mai mult despre: facultate litere selly

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult