Scandal la Măruţă! Realizatorul ProTV a fost dezamăgit de fetele lui Vadim. Audienţa ProTV a scăzut dramatic, pentru că pe ecran nu a apărut nimic interesant, nici buci, nici ţigani, nici oameni cu diformităţi.maruta_fetele_vadim.jpg

“După ce am cheltuit o sumă consistentă ca să le aduc în platou, fetele s-au comportat execrabil! Nici n-au înjurat, cum făcea tatăl lor, un om pe care puteai să te bazezi, nici nu s-au dezbrăcat. În loc să vină în bikini, au venit în hainele alea negre de doliu. Păi când vii la Măruţă, vii în chiloţi, credeam că asta se presupune, nu trebuie să mai trecem explicit clauza în contract. Măruţă înseamnă ţigani şi chiloţăreală, toată lumea ştie asta”, a declarat Cătălin Măruţă, imaginea ProTV.

Eu am încercat s-o dreg. Le-am pus să cânte nişte manele, dar nu. Fetele lui Vadim nu cântă manele, oricât am insistat. Am zis să ne arate măcar bubele, nu şi-au arătat nici bubele. Până la urmă l-am chemat în platou pe Miron Cozma, ca să le bată, să nu mă fac de râs faţă de telespectatorii ProTV. În emisiune a intervenit şi amanta lui Vadim, care, culmea, a refuzat şi ea să se dezbrace!”, a mai declarat Măruţă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 21.09.2015 20:18 Monden

National Cinematografic