Măruţă, dezamăgit de nesimţirea fetelor lui Vadim: “Au venit în platou şi au refuzat să se dezbrace”

Scandal la Măruţă! Realizatorul ProTV a fost dezamăgit de fetele lui Vadim. Audienţa ProTV a scăzut dramatic, pentru că pe ecran nu a apărut nimic interesant, nici buci, nici ţigani, nici oameni cu diformităţi.

“După ce am cheltuit o sumă consistentă ca să le aduc în platou, fetele s-au comportat execrabil! Nici n-au înjurat, cum făcea tatăl lor, un om pe care puteai să te bazezi, nici nu s-au dezbrăcat. În loc să vină în bikini, au venit în hainele alea negre de doliu. Păi când vii la Măruţă, vii în chiloţi, credeam că asta se presupune, nu trebuie să mai trecem explicit clauza în contract. Măruţă înseamnă ţigani şi chiloţăreală, toată lumea ştie asta”, a declarat Cătălin Măruţă, imaginea ProTV.

Eu am încercat s-o dreg. Le-am pus să cânte nişte manele, dar nu. Fetele lui Vadim nu cântă manele, oricât am insistat. Am zis să ne arate măcar bubele, nu şi-au arătat nici bubele. Până la urmă l-am chemat în platou pe Miron Cozma, ca să le bată, să nu mă fac de râs faţă de telespectatorii ProTV. În emisiune a intervenit şi amanta lui Vadim, care, culmea, a refuzat şi ea să se dezbrace!”, a mai declarat Măruţă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
21 septembrie 2015 18:18
Citește mai mult despre: Maruta ProTV Vadim

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult