ProTV-ul poate răsufla ușurat: a scăpat de amenda de 200.000 de lei propusă de CNA în cazul emisiunii mizerabile a lui Măruță în care a fost păcălită să apară fata violată în Vaslui. Totul i se datorează lui Cătălin Măruță, care le-a dovedit cu acte membrilor CNA că este retardat și, prin urmare, nu poate fi tras la răspundere pentru mizeriile din emisiunea lui.

maruta_retardat_suprem.jpg ”A venit cu certificate, cu teste IQ și cu multe alte documente din care reieșea clar că Măruță este nu doar retardat, ci uluitor de retardat”, a povestit un membru CNA. ”A și venit cu bale în colțul gurii – sau ceva ce sper că erau bale, pentru că erau cam vâscoase și păreau mai degrabă altceva – și ni s-a făcut milă de el. El trebuie compătimit, nu amendat.”

Cel mai retardat om de la apariția omenirii încoace, Cătălin Măruță, a ieșit zâmbitor din sediul CNA, evident mulțumit de decizia care l-a scăpat de amendă. N-a rămas însă să dea declarații presei, pentru că se grăbea să ajungă la Zoo Băneasa, unde urma să fie abuzat sexual de 7 animale sălbatice bine dotate, în cadrul promo-ului pentru următoarea lui emisiune.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 29.07.2015 03:02 Monden

National Cinematografic