Măruță n-a primit amendă CNA în cazul fetei violate în Vaslui pe baza adeverinței de retardat mintal

ProTV-ul poate răsufla ușurat: a scăpat de amenda de 200.000 de lei propusă de CNA în cazul emisiunii mizerabile a lui Măruță în care a fost păcălită să apară fata violată în Vaslui. Totul i se datorează lui Cătălin Măruță, care le-a dovedit cu acte membrilor CNA că este retardat și, prin urmare, nu poate fi tras la răspundere pentru mizeriile din emisiunea lui.

”A venit cu certificate, cu teste IQ și cu multe alte documente din care reieșea clar că Măruță este nu doar retardat, ci uluitor de retardat”, a povestit un membru CNA. ”A și venit cu bale în colțul gurii – sau ceva ce sper că erau bale, pentru că erau cam vâscoase și păreau mai degrabă altceva – și ni s-a făcut milă de el. El trebuie compătimit, nu amendat.”

Cel mai retardat om de la apariția omenirii încoace, Cătălin Măruță, a ieșit zâmbitor din sediul CNA, evident mulțumit de decizia care l-a scăpat de amendă. N-a rămas însă să dea declarații presei, pentru că se grăbea să ajungă la Zoo Băneasa, unde urma să fie abuzat sexual de 7 animale sălbatice bine dotate, în cadrul promo-ului pentru următoarea lui emisiune.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
29 iulie 2015 01:07

Alte articole

Vezi mai mult