Masa-amiral a birtului din Gara de Nord, doborâtă de un drojdier necunoscut

Tragedie pentru călători şi localnici deopotrivă! Masa-amiral „Valerică Cantacuzino” a birtului din Gara de Nord a fost doborâtă, în cursul serii de ieri.

De vină, potrivit unor reporteri independenţi, ar fi un drojdier cunoscut doar ca Nea C., care s-ar fi sprijinit fix de piciorul şubred al mesei, provocând o extorsiune a blatului, un trosnet puternic şi în final prăvălirea mesei cu tot cu muşama, scrumieră şi sticle.

Proprietarul birtului, el însuşi un urmaş al celebrului beţiv Valerică Cantacuzino, spune că de vină ar fi lemnul vechi, care a devenit moale din cauza umezelii, şi că oricine ar fi nea C., n-ar fi reuşit de capul lui să provoace dărâmarea mesei, că doar nu-i elefant.

„Era cea mai mare şi mai mândră masă de la noi din birt. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Se spunea că poate rezista la greutatea a 4 alcoolici prăbuşiţi. Probabil era supraîncărcată cu bere”, îşi dă cu părerea căpitanul unei mese învecinate.

„O masă istorică, inaugurată de însuşi Traian Băsescu pe vremea când era ministru la Transporturi, aici, alături”, povesteşte Giani, expert.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
14 aprilie 2022 16:26
Citește mai mult despre: birt drojdier masa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult