Mascaţii au găsit în vilele interlopilor Tractatus-ul lui Wittgenstein şi bilete la Opera din Viena

Mascaţii care au descins vineri în locuinţele liderilor şi membrilor grupărilor „Cămătarii” şi „Sportivii” sunt în stare de şoc! Ceea ce au găsit în vilele acestora efectiv le-a depăşit cele mai sumbre aşteptări, mulţi dintre mascaţi având nevoie de asistenţă medicală pentru a-şi reveni din uluiala provocată de operaţiunea care a avut loc ieri.

„Un lider interlop avea pe noptieră Tractatus-ul lui Wittgenstein”, a povestit unul dintre puţinii mascaţi care au reuşit să-şi păstreze sângele rece. „Nici măcar nu era ascuns sau îngropat undeva, îl ţinea la vedere, încât ar fi putut să-l citească chiar şi copiii lui. Iar semn de carte era un bilet la Opera din Viena! Ceva halucinant, în 20 de ani de meserie n-am văzut aşa ceva!”

Anchetatorii au ridicat din locuinţele interlopilor, pe lângă cărţi şi bilete la operă, şi mai multe agende, în care interlopii ţineau evidenţa persoanelor cărora le-au împrumutat cărţi. De asemenea, ei au găsit în locuinţele percheziţionate mai multe abonamente la Biblioteca Academiei, care nici măcar nu erau falsificate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult