Mascații au găsit-o pe Monica Tatoiu într-un studio de videochat

Stupoare în rândul mascaților care au descins sâmbătă într-un imobil din Sectorul 2. Veniți să verifice documentele firmei care își desfășura activitatea acolo, ei au descoperit un studio ilegal de videochat unde era invitată chiar Monica Tatoiu.

În momentul descinderii, atmostfera din studio era foarte calmă. Tatoiu vorbea degajat despre experiențele sexuale din tinerețe și se lăuda, în fața unui neamț cu chelie care plătea o sută de euro pe oră, cu educația libertină pe care i-a acordat-o fiului ei. Deoarece clientul ceruse două femei, în studio se mai afla cineva. Este vorba despre o tânără brunetă sumar îmbrăcată, pe care Monica Tatoiu insista să o numească moderatoarea emisiunii.

Pentru că femeile n-au sesizat inițial prezența lor, mascații au avut ocazia să asiste la o scenă incredibilă. Atunci când bărbatul din Germania care le urmărea pe webcam i-a cerut brunetei să-și dea jos sutienul, Monica Tatoiu a sărit ca arsă:

“Nu, Mihaela, nu te dezbrăca”, i-a spus ea colegei de platou. „Nu e normal să faci ce vrea publicul. Publicul trebuie educat. Dacă îi dai ce-ți cere, îl transformi  într-o legumă care stă toată ziua pe canapea și se uită la televizor.”

Monica Tatoiu a început apoi un discurs despre inversarea scării valorilor și a lansat un atac nimicitor la adresa actualilor guvernanți, care au distrus economia țării, făcând-o pe colega ei de platou să-și pângărească feminitatea într-un studio de videochat.

După ce au făcut arestările de rigoare, se pare că mascații i-au adresat Monicăi Tatoiu următoarele cuvinte: “Doamnă, noi nu vă mai reținem, că poate trebuie să ajungeți în altă emisiune. Aveți grijă totuși! Suntem cu ochii pe dumneavoastră.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
3 septembrie 2011 23:00

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult