Mascații fac descinderi la Dani Mocanu doar ca să se pozeze cu leul

O nouă descindere la celebrul cântăreț de manele Dani Mocanu acasă care se va solda cu absolut nimic peste câteva zile pentru că scopul acestor descinderi nu este cel pe care-l crede genul ăla de prost care citește presa. În realitate mascații doar vor să-și facă selfie-uri cu leul lui Dani Mocanu, nu să-l aresteze pentru ceva anume.

În realitate, sau cel puțin într-o țară normală, trimiți mascații la cineva care chiar este un infractor periculos, un Pablo Escobar, un mafiot celebru, nu la un pitic tatuat care filmează videoclipuri în mașini împrumutate. Fapta pentru care a fost Dani Mocanu călcat de mascați, că a amenințat pe cineva cu cuțitul, este ceva ce presupune, conform codului penal, o amendă.

Pe de altă parte numeroși cocalari din poliție abia așteaptă să se vadă cu idolul lor Dani, că doar muzica lui o ascultă în mașină, nu citesc memoriile lui Ceacanica. Așadar e suficient ca manelistul să tragă o bășină care doar să miroasă un pic ilegal că forțele de ordine se vor năpusti la el acasă să se pozeze acolo, că dacă se milogesc la el pentru un selfie nu se bagă, că nici ăluia nu-i plac chiar toți sclavii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 iulie 2022 19:02
Citește mai mult despre: dani mocanu mascati

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult