Mașina lui Tiger Woods e deja pe Olx. „Unic proprietar, km reali, ușoare zgârieturi”

Accidentul rutier groaznic în care a fost implicat azi Tiger Woods a fost deja fructificat de un român întreprinzător, care a pus Bentley-ul la vânzare pe Olx. Mașina e descrisă drept ”aspect 9 din 10, km reali, unic proprietar” și vânzătorul acceptă orice test, dar la un service ales de el, pentru că nu vrea să-i dea cineva kilometrajul înainte la mașină ca să-i scadă valoarea.

Vânzătorul precizează că mașina e ca nouă și i-a aparținut bunicii lui Tiger Woods, care se plimba cu ea doar duminica, până în apropiere, să-l vadă pe nepot cum joacă golf. Sunt deja foarte mulți interesați de mașină, că românii știu că Tiger Woods e expert în golf și bănuiesc că și-a luat tot Golf, dar i-a pus siglă de Bentley.

Contactat telefonic, vânzătorul mașinii spune că autoturismul ”Nu bate, nu troncăne, are ușoare zgârieturi care ies la un poliș profesionist” și cere un avans de 2500 euro pentru câteva formalități vamale, ca să fie și el sigur că nu se răzgândește clientul. Vânzătorul spune că acceptă și variante, dar doar cu ”Lanborgini” sau ”Porcsche”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
24 februarie 2021 16:23
Citește mai mult despre: anunț Bentley mașină OLX Tiger Woods

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult