Masochist. Chiar înainte de 1 Martie s-a angajat şef de secţie la croitorie şi are 250 de colege

Toată lumea are probleme, dar nu ca bietul Marian Coltea, un român masochist pe care 1 Martie îl prinde mai trist și mult mai sărac. Acest inconștient și-a tăiat singur craca de sub picioare, acceptând un job ca șef de secție la o fabrică de croitorie, unde va trebuie să dea azi mărțișoare la 250 de colege, “că aşa e normal, aşa se face”, potrivit uneia din colege, care a dorit să rămână urâtă şi anonimă.

“Fostul șef de secție a demisionat pe 25 februarie. Știa ce-l așteaptă și era singura soluție. Asta s-a întâmplat în fiecare an. De obicei, postul se ocupa chiar după 8 Martie. În acest an, a apărut acest masochist”, explică Victor T, patronul firmei. Acesta susţine că de 1 martie el dispare şi nu-i spune nici soţiei unde s-a dus, ca să-şi piardă urma.

Bietul om deja a cerut un avans din salariu și a fost văzut alergând pe la tarabe, apoi a intrat într-un amanet și a ieșit doar în chiloți și cu o sacoșă de mărțișoare. Văzând că există totuși un fraier dispus să le dea ceva pe degeaba, azi a fost prezență 100% în fabrică! Toate doamnele din secţie au venit azi la muncă, inclusiv cele invalide, din obsesia bolnavă pentru mărţişoare.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 martie 2016 10:03
Citește mai mult despre: croitorie Marian Coltea Martisor masochist

Alte articole

Vezi mai mult