Britanicii de la Massive Attack sau românii de la Massive Attack? Asta se întreabă multă lume după concertul de aseară de la Arenele Romane. În timpul evenimentului au proiectat mai multe mesaje anti-PSD în partea de sus a scenei, iar azi au plecat din țară, fără intenția de a reveni prea curând în România.

massive_attack_mesaj_concert.jpg ”S-au comportat ca nite români veritabili”, apreciază reputatul analist Decebal Popescu. ”Au proiectat mai multe mesaje anti-PSD, după care au plecat din țară. Adică exact ce fac tot mai mulți români. Nu pot spune sigur că sunt români de-ai noștri, dar cu siguranță s-au comportat ca și cum ar fi unii.”

Similitudinile cu românii nu se opresc însă aici. ”Se pare că în timpul concertului, niște pesediști au intrat în camerele lor de hotel și le-au furat bani și diverse obiecte. Și cu toate că poliția i-a identificat, hoții nu pot fi arestați, pentru că au primit imunitate”, a povestit un apropiat al celor de la Massive Attack.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 25.07.2018 15:00 Monden

National Cinematografic