MasterChef la el acasă! A greșit o tocană și a fost jignit de soție, soacră și șeful de bloc

Un român din Mizil s-a simțit ca la MasterChef la el acasă după ce a încercat să-i facă o surpriză soției și a făcut după capul lui o tocăniță de pui. Rând pe rând nevasta, soacra, dar și administratorul blocului au gustat din mâncarea făcută doar pentru a o critica.

„Soția mi-a zis că o astfel de tocană să-i fac maică-mii și că ar fi bine să mă întorc la ea acasă. Soacra a fost și mai dură, a gustat un pic din sos și mi-a spus că-mi bat joc de ea, că ea a gătit 25 de ani și nu a văzut niciodată o asemenea risipă. Șeful de scară nu a avut nimic de comentat cu mâncarea dar mi-a zis că nu se așteaptă ca un om care gătește așa de prost să fie în stare să plătească întreținerea sau măcar să-și citească apometrele. Apoi mi-a cerut 50 de lei pentru repararea acoperișului și a aruncat mâncarea la gunoi”, a povestit Iancu Vladimirescu, concurentul ghinionist.

Evenimentul a avut loc în aplauzele vecinilor de scară care au opinat că Vladimirescu n-ar trebui să mai ajungă în finală, cel puțin vreo câteva seri, locul său în bucătărie și dormitor urmând a fi luat de un vecin care știe să gătească, ce va fi ales de public, prin sms-uri la un număr scurt (0.89 EUR + TVA).

Scris de Ef
29 august 2014 17:08
Citește mai mult despre: Master Chef

Alte articole

Vezi mai mult