Guvernul României dovedeşte încă o dată că a luat în serios ameninţarea coronavirusului ucigaş din China. Potrivit unei ordonanţe emise astăzi, chelnerii chinezi de la toate restaurantele cu specific din România nu vor mai avea voie să scuipe în mâncarea clienţilor, indiferent cât de recalcitranţi sunt aceştia din urmă.

chelnerchinez.jpg
"De obicei toleram acest obicei al personalului din restaurante, mai ales că unii români chiar sunt mega scârţari cu bacşişul. Dar în asemenea momente cruciale pentru omenire, bucătarii şi chelnerii trebuie să facă şi ei un sacrificiu şi să-şi păstreze scuipaţii pentru după ce trece epidemia. Imediat ce primim OK-ul de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, vom retrage ordonanţa", a declarat dr. Marcel Lică, consilier în Ministerul Sănătăţii.

"Explicat şeful la noi aseară ordinul cu scuipiciul. Până trece virus, ptiu ptiu la colţunaşi numai Nicolae, chelnerul nostru român!", a declarat Shang Tsung, şef de sală la un restaurant chinezesc din centrul Capitalei.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 28.01.2020 14:29 Monden

National Cinematografic