Statul ia în sfârşit măsuri împotriva supraaglomerării închisorilor! În loc să graţieze infractori, Guvernul a găsit însă o soluţie mai simplă: membrii clanurilor interlope, printre care îndrăgitul bancher amator Nuţu Cămătaru, nu vor mai avea voie cu cai în celulă.

nutu_camataru_cu_calul_in_celula.jpg
“Un cal, oricât de mic - chiar şi un ponei - ocupă spaţiu cât doi deţinuţi. Gândiţi-vă că îi trebuie iesle, adăpătoare, un băiat care să-l ţesale şi să-i adune bălegarul... Oricât de apropiaţi ar fi aceşti domni de armăsarii lor, trebuie să se obişnuiască să-i primească săptămânal în vizită, ca pe orice alt membru al familiei”, a explicat Antim Şerbănescu, directorul Penitenciarului de Securitate Medie “Sergiu Cantacuzino” din Bragadiru.

Supărat nevoie mare, Nuţu Cămătaru i-a ameninţat pe paznici cu o sabie şi o archebuză de pe panoplia din celulă, după care a căzut la pace cu aceştia. “Le-am dat calul, dar m-au lăsat să păstrez acvariul cu peşti piranha şi unul dintre leoparzi. Omul deştept mai lasă şi de la el”, a oftat interlopul bucureştean.

Noul regulament al închisorilor nu îl vizează şi pe Fenomen, calul lui Sile Cămătaru, precizează autorităţile. Animalul, un minunat lipiţan negru, a primit o condamnare de 8 ani pentru proxenetism şi trafic de droguri şi îşi va ispăşi pedeapsa alături de stăpânul său.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 13.07.2016 14:37 Monden

National Cinematografic