Măsuri împotriva aglomeraţiei din puşcării! Nuţu Cămătaru nu mai are voie cu calul în celulă

Statul ia în sfârşit măsuri împotriva supraaglomerării închisorilor! În loc să graţieze infractori, Guvernul a găsit însă o soluţie mai simplă: membrii clanurilor interlope, printre care îndrăgitul bancher amator Nuţu Cămătaru, nu vor mai avea voie cu cai în celulă.

“Un cal, oricât de mic – chiar şi un ponei – ocupă spaţiu cât doi deţinuţi. Gândiţi-vă că îi trebuie iesle, adăpătoare, un băiat care să-l ţesale şi să-i adune bălegarul… Oricât de apropiaţi ar fi aceşti domni de armăsarii lor, trebuie să se obişnuiască să-i primească săptămânal în vizită, ca pe orice alt membru al familiei”, a explicat Antim Şerbănescu, directorul Penitenciarului de Securitate Medie “Sergiu Cantacuzino” din Bragadiru.

Supărat nevoie mare, Nuţu Cămătaru i-a ameninţat pe paznici cu o sabie şi o archebuză de pe panoplia din celulă, după care a căzut la pace cu aceştia. “Le-am dat calul, dar m-au lăsat să păstrez acvariul cu peşti piranha şi unul dintre leoparzi. Omul deştept mai lasă şi de la el”, a oftat interlopul bucureştean.

Noul regulament al închisorilor nu îl vizează şi pe Fenomen, calul lui Sile Cămătaru, precizează autorităţile. Animalul, un minunat lipiţan negru, a primit o condamnare de 8 ani pentru proxenetism şi trafic de droguri şi îşi va ispăşi pedeapsa alături de stăpânul său.

Scris de Vasile
13 iulie 2016 14:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult