Măsuri noi! După ora 23, jucătorii de fazan nu mai au voie să încuie cu „restaurant”

Viața se complică și nimic nu mai e relaxant! Autoritățile au decis că în scopul prevenirii infecției cu Covid după ora 23:00 nu mai ai voie să închizi cu ”restaurant” la fazan, inclusiv dacă nu ești cetățean și doar rezident.

Încă nu este clar dacă poți închide cu altceva, dacă îți pică un cuvânt terminat în ”re” și nici cum vor fi verificați cei care încheie cu ”restaurant” după ora limită. Proiectul nu prevede nici amenzi și pare făcut de un repetent.

Specialiștii nu cred că interzicerea cuvântului ”restaurant” la fazan va fi un repelent pentru jucători. ”Eu cu ce mai închid? Nu mi se pare deloc reconfortant ca cine știe ce birocrat să-mi spună mie cu ce să închid la fazan. Pare un pic arbitrar, e chiar repugnant”, spune Decebal Popescu, jucător de fazan.

”Ideile astea tâmpite apar recurent la guvernanți. E o îngrădire serioasă a drepturilor jucătorilor de fazan. Chiar diseară mă văd cu un reverend și nu știu cu ce să-l închid”, a mai spus Decebal Popescu. Există deja suspiciuni că proiectul a fost redactat de un referent și că va cădea la CCR. ”Vom vedea. Sper ca autoritățile să adopte un ton mai reconciliant. Ar fi revigorant să putem închide din nou cu restaurant”, spune un alt jucător rezistent.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
12 august 2020 14:06
Citește mai mult despre: restaurant

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult