Devine din ce în ce mai clar că undeva, acolo sus, cineva ne pune la încercare! Surse apropiate Guvernului spun că următoarea ordonanţă militară va introduce măsuri şi mai dure, menite să descurajeze ieşitul din case.

plimbatcaineleinmaini.jpg
"Din câte am citit în fişierele pe care le-am primit la imprimat, va fi, în continuare, permis să scoatem câinele la plimbare. Dar în tot acest timp suntem obligaţi să mergem în mâini", explică Decebal Popescu, învârtitor manivelă imprimantă la Palatul Victoria.

"Probabil au simţit că această prevedere e necesară pentru că mulţi oameni parcurgeau kilometri întregi sub pretextul că-şi plimbă animalele. Acum, mai mult de câţiva paşi în afara casei vor putea face doar cetăţenii atletici, care oricum sunt mai rezistenţi la îmbolnăvire", îşi dă cu părerea Marcela Iancu, operatoare întrerupător lumină, care a citit ordonanţa peste umărul lui Decebal Popescu, învârtitor manivelă imprimantă.

"Următorul pas? Probabil noi în mâini şi câinele în două picioare."

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Sunday, 12.04.2020 23:00 Monden

National Cinematografic