Match instant pe Tinder. Ea știe un instalator bun, el un stilist bun

Aplicația pentru agățat pe internet Tinder este mai degrabă folosită pentru o aventură de-o noapte dar, în unele cazuri, o astfel de relație poate evolua într-una din cele mai fericite căsnicii posibile. Este și cazul lui Marcel Constantin și a Amandei David, care s-au cunoscut pe Tinder și acum formează cuplul perfect.

Ca să-i atragă privirile lui Marcel Amanda nu a profitat de trucuri ieftine, filtre de foto sau ceva similar ci a pus direct în bio „știu un instalator bun”. El, la fel de sincer, nu s-a lăudat cu banii ci că are un prieten stilist. O combinație făcută în rai, am putea spune.

În prima seară nici măcar n-au încercat să se cunoască mai bine, să se întrebe ce zodii sunt sau ce mâncăruri le place, au schimbat doar numele de telefon. Peste câteva zile s-au reîntâlnit atât de zâmbitori de parcă luaseră parte la cea mai bună partidă de sex a vieții lor. De-atunci, de mai bine de șase luni, formează unul din cele mai fericite cupluri din România, fără vreo țeavă care să le picure prin baie și fără vreo adiere de vânt care să le strice coafura.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

22 octombrie 2021 13:50
Citește mai mult despre: coafor instalator tinder

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult