De unde au bani toate aceste babe pesediste? Misterul averilor impresionante ale rudelor baronilor pesediști i-a pus pe gânduri pe mulți români. Recent au ieșit la iveală informații despre mama primarului Cherecheș, care a avut 1,5 milioane de euro să-i ”doneze” băiatului ei, când el era în pușcărie pentru niște furăciuni.matusile_lui_codrin.jpg

Mătușile lui codrin Ștefănescu, și ele niște magnate, spun că ieșeau cu bătrâna doamnă Cherecheș, dar când venea nota aceasta se sustrăgea. ”Uneori pleca și cu bacșișul pe care îl puneam noi, ne făceam de rahat cu chelnerii”, spun mătușile membrului PSD.

Nu e singura schemă folosită de bătrâna pesedistă. La orice întâlnire susținea că și-a uitat poșeta și cerea împrumut diverse sume, despre care ”uita” subit, motivând că ”sunt bătrână, mamă, nu mai țin minte”, însă reținea întotdeauna când sunt datele de scadență ale depozitelor bancare, când mergea cu religiozitate să le refacă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Wednesday, 03.07.2019 17:08 Monden

National Cinematografic