Din ce în ce mai multe cazuri de discriminare răvăşesc România! Îndrăgitul critic de modă Maurice Costică Munteanu, cunoscut pentru apariţiile la emisiunea "Bravo, ai stil", a fost împiedicat să intre într-un supermarket din Capitală, cu toate că purta mască şi avea temperatura regulamentară.

scandalmunteanumagazin.jpg
"N-are loc pe uşă, domnule, e vina mea că nu încape pe uşă? Ce să-i fac, să-l împing? Dup-aia cum mai iese?", a exclamat paznicul, negând vehement că ar avea o atitudine discriminatorie.

Spusele agentului de pază au fost confirmate de proiectantul magazinului. Compania de arhitectură a recunoscut că nu a luat în calcul situaţia în care un celebru critic de modă ar dori să intre să cumpere nişte carne de mici şi o bere la PET, precizând că accesul acestuia ar fi totuşi posibil dacă s-ar unge cu margarină.

În final, conflictul s-a aplanat după ce fashionistul i-a dat 50 de lei agentului de pază să-i aducă micii doriţi, adăugând că uniforma acestuia dă dovadă de foarte mult bun gust.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Monday, 25.05.2020 13:38 Monden

National Cinematografic