Mazăre le promite constănţenilor că va amenaja piste pentru hidrobiciclete în oraş

Chiar dacă a câştigat detaşat alegerile, Radu Mazăre nu renunţă la promisiuni! Edilul constănţean a declarat azi că va imita exemplul pistelor pentru biciclete din Capitală dar, adaptându-l specificului local, el le va amenaja cetăţenilor din oraşul de la malul mării piste pentru hidrobiciclete.

Mazăre spune că în acest fel speră să fluidizeze traficul hidro din Constanţa şi în acelaşi timp să le ofere cetăţenilor din oraş posibilitatea de a se relaxa fără teama că vor fi loviţi de un vapor. “Din cauză că hidrobicliştii nu aveau banda lor, ci erau nevoiţi să circule printre yahturi şi nave de mare tonaj, veşnic apăreau hidroambuteiaje”, explică edilul, “dar acum vom marca cu vopsea aceste piste pentru hidrobiciclete şi sperăm ca problema să fie rezolvată”.

Pentru ca toţi constănţenii să se bucure de noile piste, Mazăre spune că va înfiinţa şi centre de unde persoanele cu venituri mici să poată împrumuta hidrobicilete. Tot de aici, pensionarii vor putea lua hidrobiciclete medicinale iar copiii, hidrotriciclete sau hidrotrotinete.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
19 august 2012 10:08

Alte articole

Vezi mai mult