La aflarea veştii că urmează să fie extrădat din Madagascar, Radu Mazăre a recurs la un gest disperat! Potrivit apropiaţilor, acesta şi-a scos de la naftalină celebra uniformă de ofiţer nazist, iar acum susţine că îl cheamă Radu Mengele şi cere azil politic în Argentina.

mazare_argentinian.jpg
"Jawohl, ich bin scheiss Nazi Offizier condamnat la Nürnberg und bitte daţi-mi eine grosse azil politisch. Sieg Geil!", a declarat, într-o germană stâlcită, autoproclamatul criminal de război.

Din păcate, giumbuşlucurile lui Mazăre nu i-au convins pe funcţionarii argentinieni. "Susţine că a fost mare nazist, dar să mor dacă l-am văzut vreodată în Reichstag. Oi fi eu bătrân, dar nu sunt prost", spune Heinrich Himmler, 119 ani, angajat al aeroportului din Buenos Aires.

"Imposibil. Radu Mengele a murit anul trecut într-un accident de iaht", a adăugat Fritzl Lang, fost ofiţer SS, actualmente patronul unei cofetării în oraşul argentinian Morón.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 15.05.2019 16:31 Monden

National Cinematografic