Medaliata cu argint la haltere, angajată de Oana Roman ca să-i aducă gustarea la pat

Noroc extraordinar pentru campioana noastră la haltere, Roxana Daniela Cocoş! La doar o zi după ce a obţinut medalia olimpică de argint ridicând în total 256 de kilograme, tânăra sportivă a primit o ofertă de nerefuzat: Oana Roman i-a propus să fie persoana care îi aduce gustarea, sarcină de care până acum se ocupa o echipă de peste 10 persoane.

“Sinceră să fiu, mă săturasem ca gustarea să-mi vină pe bucăţi din cauză că oamenii pe care-i angajez nu sunt în stare să o aducă toată odată. Pe bune, ce mare brânză să cari din bucătărie până la canapeaua mea un berbecuţ şi trei purceluşi de lapte?”, a declarat Oana Roman tabloidelor. “Iniţial m-a dezamăgit şi halterofila asta când am citit că n-a reuşit să ridice 146 de kilograme – păi ce e asta, înseamnă că trebuie să renunţ la castraveţii din shaorma ca să mi-o poată aduce pe toată odată! Apoi am văzut însă într-un interviu cum că ridică 15 tone pe săptămână şi mi-am dat seama că e omul potrivit ca să-mi aducă un snack la pat sau la televizor. Dacă mai găsesc una ca ea, o să aibă cine să-mi care şi cartofii prăjiţi, până atunci păstrez echipa actuală de 5 oameni”

La rândul ei, Roxana Cocoş a declarat presei că a-i aduce chiar şi un singur fel de mâncare Oanei Roman este cea mai mare provocare pentru un halterofil şi încununarea carierei ei sportive. “Mă antrenez serios, nu ca pentru Jocurile Olimpice, alea au fost joacă de copii, aici chiar rişti o accidentare serioasă dacă-ţi alunecă din mână ligheanul cu purceluşi fripţi”, a spus campioana.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
2 august 2012 14:08

Alte articole

Vezi mai mult