Mediașul e sub teroare! Diana Șoșoacă a mâncat 7 canibali din oraș

După ravagiile Dianei Șoșoacă prin București sau Cluj, a venit și rândul Mediașului să-și dea prinosul de sânge și chiar zgârciuri pe altarul superbei doamne senator. Aflată în drum spre o degustare-antrenament pentru masa din weekend, Diana Șoșoacă e suspectată de dispariția subită a 7 canibali de vază din Mediaș. Asta în ciuda asigurărilor lui Ghiță Funar că „doamna Diana e blândă, nu mușcă… cel mult te gustă un pic, să vadă dacă ești bine făcut sau mai ai nevoie de coriandru. Altfel n-ar putea să facă rău nici unei barje de sarmale”.

Însă camerele de supraveghere și martorii contrazic dezmințirile. Norocoșii supraviețuitori ai iureșului Șoșoacei prin Mediaș spun că aceasta le-a atacat concetățenii cu sălbăticie, ba chiar cu poftă și nesaț. În doar câteva minute, din fiecare vajnic reprezentant al protipendadei canibale medieșene n-au mai rămas decât hainele și-o mână de metatarsiene uscate. „La masa de protocol, hai, mai înțeleg – doamna senator a confundat șeful de sală cu aperitivele. Aș înțelege și când a crezut că domnul consilier local e inclus în meniu – c-a și comandat idem pentru la cameră. Da’ toți ceilalți?!”, se revoltă un supraviețuitor.

În Mediaș, vecinii și cunoscuții deplâng soarta victimelor. „Era băiat bun, tânăr, zvelt, carnea proaspătă pe el. Și respectuos – mereu dădea «poftă bună» când ne-ntâlneam, îmi pupa mâna, da’ delicat, nu că să pună sare și să mă-ncerce cu incisivii, ca bădăranii. Și doar i-am zis să nu se-apropie de ea, oricâtă poftă i-ar fi făcut, că n-o dovedește și-o să iasă rău… și uite că acuma doamna Diana râgâie liniștită după el, pe când noi tre’ să-i mâncăm nenorocita de colivă vegetariană”, suspină vecina desertului medieșean al Dianei Șoșoacă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Harald
28 mai 2021 18:05
Citește mai mult despre: canibali Mediaș Șoșoacă

Alte articole

Vezi mai mult