Medic estetician, acuzat de malpraxis după ce pacientele sale au ajuns sa arate ca Anda Adam

Mai multe femei din Capitală, dar şi din judeţele limitrofe, l-au reclamat pe medicul estetician Hari Seldon după ce acesta le-a greşit o serie de operaţii estetice. „Arătam ca o femeie normală, după ce am încăput pe mâna doctorului, arăt ca Anda Adam”, s-a plâns una din paciente.

Femeile sunt revoltate că aspectul lor fizic este acum îngrozitor. „După operaţie m-am dus acasă, să-i arăt soţului meu ce frumoasă m-am făcut doar pentru el. Să ştiţi că n-a apreciat gestul, a pus furtunul de apă pe mine apoi a dat drumul la câini în curte şi a anunţat că va chema poliţia”, explică Daniela Ciocan, una din victimele doctorului Seldon.

Reprezentanţii poliţiei au deschis imediat o anchetă. „Da, ştim că în tabloide se spune că Anda Adam ar fi sexy dar să fim serioşi, tot în tabloide se spune şi de Botezatu că ar fi heterosexual. Noi anchetăm fapte, nu vorbe. În realitate, nimeni nu vrea să arate ca Anda Adam, nici măcar ea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IGP Bucureşti.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
13 februarie 2013 16:02

Alte articole

Vezi mai mult