Medicii care i-au interzis lui Tudor Chirilă să cânte vor primi premiul Nobel

Comitetul Nobel a anunţat ieri, într-o conferinţă de presă, că medicii vor putea să-şi aleagă ce fel de premiu vor. “N-au decât să ia şi pe cel pentru medicină, şi pe cel pentru pace. Pot să-l ia şi pe cel pentru chimie, nu importă, o decizie ca aceasta influenţează pozitiv toate ramurile ştiinţei şi umanităţii”, au spus membrii Academiei Regale Suedeze.

Aceştia au menţionat că mai mulţi membri ai comitetului au izbucnit în lacrimi de fericire când au aflat că medicii români i-au interzis cunoscutului cântăreţ de origine română să mai cânte. „Nici nu ne interesează ce diagnostic i-au găsit, dacă mai auzeam odată «Hai să mergem toţi la mare» aveam parte de un alt caz Breivik”, a spus preşedintele Academiei Suedeze de Ştiinţe.

Totodată acesta a mai anunţat că, dacă se găseşte şi o scuză medicală prin care i se va interzice să scrie, măcar pe blog sau pe Facebook, premiile ar putea fi mult mai consistente. “Medicii care vor reuşi asta vor primi, pe lângă premiul Nobel, cheile oraşului Stockholm, abonament pe viaţă pe toate mijloacele de transport în comun şi 72 de turiste suedeze, atât de apreciate de poporul român”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

16 iulie 2012 18:07

Alte articole

Vezi mai mult