Medicii de la Obregia răsuflă uşuraţi! Cămaşa de forţă a lui Vadim Tudor i se potriveşte perfect lui Aurelian Pavelescu

Aurelian Pavelescu îi pune pe jar pe specialiştii de la Obregia! După ultima postare pe Facebook a autointitulatului „şef PNŢCD”, în care acesta povesteşte cum i-a apărut Coposu în vis şi i-a spus că Dumnezeu e de fapt Dragnea, o echipă de psihiatri a dezgropat cămaşa de forţă a lui Vadim Tudor, pentru orice eventualitate. Din fericire, aceasta i se potriveşte perfect năstruşnicului Pavelescu, astfel încât spitalul de tulburaţi din Berceni a fost scutit de o cheltuială consistentă.

“E o formă gravă de delir, îşi imaginează că e om politic, ba chiar şef de partid! Aceleaşi halucinaţii ca în cazul lui Vadim, atât că pacientul nostru nu-şi închipuie că ar fi câştigat alegerile, doar că a participat la ele. Noroc că am păstrat reţeta şi ştim exact ce să-i dăm, plus câteva sesiuni de terapie cu doamna psihiatru Şomâldoc”, spune dr. Decebal Popescu, psihiatru veterinar.

În replică, Aurelian Pavelescu a lansat în eter încă o tiradă de 4000 de semne despre statul paralel, Soroş şi tefelişti după care a plecat să jongleze nud într-o intersecţie aglomerată.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 iunie 2018 17:06

Alte articole

Vezi mai mult