Medicii de la Spitalul din Giurgiu, bănuiți că l-ar fi bătut și ei pe Chauncey Hardy

Poliția din Giurgiu a dezvăluit aseară amănunte șocante despre moartea baschetbalistului american. Se pare că Chauncey Hardy a fost bătut nu doar de interlopi, ci și de medicii giurgiuveni, care atunci când l-au primit la Urgențe erau beți și aveau chef de scandal. Asistenta de pe Ambulanță mărturisește că inițial n-a vrut să-l lase pe american pe mâna medicilor. În cele din urmă, însă, a decis să-l interneze, deoarece ea acasă nu avea tomograf ca să-i facă analizele necesare.

Potrivit martorilor, când a ajuns la Urgențe, Hardy era în comă, dar dacă te uitai la el n-ai fi zis. Unuia dintre medici i s-a părut că Hardy îi aruncă priviri cu subînțeles unei asistente cu care avea o relație extraconjugală și, orbit de gelozie, i-a dat un pumn în figură americanului. Pentru că Hardy nu a căzut de pe targă, unde zăcea în comă profundă, medicul a continuat să-l lovească.

“Atunci când negrul s-a prăbușit pe podea, domnul doctor Șachil Onuț a început să-l lovească cu picioarele”, povestește o asistentă, sub protecția anonimatului. “După un timp, i-au venit în ajutor doi stagiari cu care băuse toată noaptea și un tovarăș de-al lui mai vechi, anestezist. Îl loveau toți cu picioarele. Săracul american nu avea nicio șansă. Nu putea să le facă față, mai ales că el era și în comă de gradul 4.”

Polițiștii sunt de părere că medicii i-ar fi putut salva viața dacă ar fi dat dovadă de porfesionalism și nu l-ar fi bătut cu sălbăticie.”Avem informații șocante despre ce s-a întâmplat la Spitalul din Giurgiu. Se pare că medicii și asistentele au făcut cerc în jurul lui Hardy și au început să-l lovească toți cu picioarele. Avea dreptate cine spunea că în spitalele românești mori cu zile.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 octombrie 2011 06:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult